Minden alkohol elfogyott, de még nincs vége a bulinak? Az éjszakai messze van, a taxi túl drága? Nem kell többé aggódnod!  Te felhívsz, mi kivisszük!*

Hazafelé menet akadt a kezembe egy „ulotka” (szórólap), nem szokásom elvenni, néha meg sem nézem mi az, de most jót nevettem egy cég reklámján. Krakkóban újabban nemcsak pizzát, kebabot, újságot, miegymást lehet rendelni: a „0.7” (Zerosiedem) alkoholt szállít ki megrendelésre. Este nyolctól éjjel kettőig, minden mennyiségben.

Az árak persze valamivel magasabbak a boltiaknál, amúgy nem sokkal: egy üveg Gorzka Żołądkowa 24 złotyba kerül, csak néhány złotyval drágább a helyi éjjel-nappaliknál, egy sör is kijön 3-4 złotyból. Természetesen 25 złoty a minimum fogyasztás kell, hogy legyen, hogy a cégnek is megérje kiautózni az éjszakában (egy złoty kb. 70 forint).

A 0.7 oldalát böngészve a leginkább figyelemfelkeltő termékeket talán a „Menük” pont alatt találjuk. Kérhetünk üveg Sobieskit chipsszel és üdítővel (ez lenne a Zestaw Królweski), de az én kedvencem a hagyományos (tradycyjny) üveg vodka, uborkával kombináció.

A cég emellett házibulik lebonyolítását is vállalja.

A 0.7 elnevezés – természetesen – a hét decis vodkára utal.

 

*A cég reklámszlogenje (Skończył Wam się alkohol, a nie chcecie kończyć imprezy? Do nocnego daleko, a taksówki za drogie? Nie musisz się już o nic martwić!Ty dzwonisz - my dowozimy!)

Szerző: Zajka  2011.03.30. 15:52 Szólj hozzá!

Címkék: sör alkohol vodka lengyelország krakkó

A bejegyzés trackback címe:

https://szlawirtus.blog.hu/api/trackback/id/tr322785402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása