Néhány nap alatt több mint kétmillióan nézték meg azt a Youtube-ra felkerült videót, amelyen Václav Klaus cseh elnök "ellopja" a a chilei elnökkel tartott találkozóra kikészített tollat. A cseh híradóban is bemutatott felvételek inkább komikusak, komolynak éppen nem tekinthető az ügy, mivelhogy a chilei szervezők is jót nevettek az ügyön, miután rákérdeztek a cseh tévések.


 

A felvételek látszik, ahogy a cseh elnök suttyomban elcseni az egyébként chilei címerrel díszített írószert, közben lopva tekint körül, figyelve, hogy valaki észrevette-e a "csínytevést", aztán mosolyogva konstatálja a sikeres akciót. Később a szervezők elmondták, a vendégeknek joguk van eltenni a számukra odakészített tollat.

A leleményes csehek azóta Facebook klubot alapítottak, gyűjtést rendeznek Klausnak, mivelhogy "az elnöknek nincs mivel írnia", ezért május 2-án tollakat küldenek az irodájába.

Václav Klaus egy tévé interjúban megjegyezte: "Ilyen találkozókon egyértelműen el lehet rakni egy tollat. Ráadásul ez golyós, még csak nem is töltőtoll."

Szerző: Zajka  2011.04.14. 11:36 Szólj hozzá!

Címkék: cseh václav klaus

A bejegyzés trackback címe:

https://szlawirtus.blog.hu/api/trackback/id/tr522825322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása