A csomagtartó beszorult, a motor pedig már el sem akart indulni. Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök látogatást tett az AwtoWAZ autóüzemben, hogy kipróbálja az új gyártmányt. A reklámozás vége komédia lett tucatnyi újságíró és fotós társaságában.

A Lada Grant az orosz Lada autók legújabb kiadása lesz, ősztől kezdik a forgalomba hozását. Az orosz miniszterelnök már korábban is reklámozta a nemzeti autót: amikor 2010-ben Lada Kalinával járt, ugrásszerűen megnőttek az eladások.

Putyinnak először a csomagtartó kinyitása nem sikerült (csak az egyik gyári munkás segítségével), hogy aztán megmutassa az összegyűlteknek, milyen hatalmas az új Lada csomagtere: "Nézzétek, milyen nagy, simán befér két zsák krumpli!" viccelődött a kínos jelenet után. Amikor néhány újságíró társaságában beszállt az autóba, hogy sétakocsikázásra vigye a szerencséseket, újabb kellemetlenség következett, ezúttal nem indult a motor. Néhány sikertelen próba után az egyik dolgozó halkan megjegyezte a miniszterelnöknek, hogy ne nyomja a gázpedált, mert az elektronikusan működik. Ahogy a motor beindult, Putyin még gyorsan megkérdezte az utasokat: "Ugye mindenkin van pelenka?".

Kommersant.ru

Szerző: Zajka  2011.05.13. 20:35 Szólj hozzá!

Címkék: lada oroszország putyin

A bejegyzés trackback címe:

https://szlawirtus.blog.hu/api/trackback/id/tr222901761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása