Kissé elszaladtak az indulatok két orosz milliárdossal a hétvégi beszélgetős TV műsorban. 

Az incidens mindkét résztvevője Oroszország leggazdagabb emberei közé tartozik. Alekszandr Lebegyev például a Forbes 2008-as listája szerint a világ 358. leggazdagabb embere, vagyona kb. 3,1 milliárd dollárra tehető. Harmadrészt tulajdonosa az Aeroflot légitársaságnak, részben pedig az orosz Novaja Gazeta napilapnak, illetve számos angol hírújságnak.
Szergej Polonszkij 1,2 milliárd dolláros vagyonával szintén a világ elitjébe tartozik.

Ezért is furcsa, hogy a két oligarcha így, élő adásban feszült egymásnak. A műsorban egyébként a gazdasági válságról beszélgettek a résztvevő felek, amikor Polonszkij azt mondta, szívesen megütné Lebegyevet. A volt KGB ügynök Alekszandr tétovázás nélkül felállt és hatalmas pofonnal törlesztett a meggondolatlan kijelentésért. 


Az orosz NTV műsorában a gazdasági világválság volt a téma, Polonszkij panaszkodni kezdett, hogy a résztvevők érvei annyira hülyék, hogy kedve lenne nyakon vágni őket. Lebegyev ezt személyes sértésnek vette, s ő maga pofozta le a balján ülő milliárdost.

 

Polonszkij egyszer azt nyilatkozta, hogy akiknek nem sikerül életükben minimum egy milliárd dollárt összegyűjteniük, azok sikertelen emberek. Lehet, hogy ezért járt a tasli?

 

Az orosz tv műsorokban egyébként nem ritka, hogy elcsattan egy-két pofon. Az alábbi videon egy orosz újságíró, illetve egy litván politikus verekszik össze, miután összekapnak a nacionalizmust érintő eltérő véleményükön.

 

Itt pedig a 2008-as elnökválasztásokon induló Vlagyimir Zsirinovszkij vágja ki a studióból riválisát. A végén még szól a biztonságiaknak, hogy lőjék is le, ha egy mód van rá... 

Szerző: Zajka  2011.09.19. 21:06 Szólj hozzá!

Címkék: oroszország

A bejegyzés trackback címe:

https://szlawirtus.blog.hu/api/trackback/id/tr683239433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása